Estació mesuradora de la qualitat de l'aire a la Gran Via. Autor: David B.

Sabadell acollirà el primer congrés sobre la contaminació atmosfèrica

El Primer Congrés de Qualitat de l’Aire es celebrarà el 24 i 25 d’octubre de 2019 a Fira Sabadell amb les intervencions de 70 ponents i 24 sessions de treball sobre salut, emissions, mobilitat, urbanisme, sensibilització, fiscalitat, avaluació i modelització.

El congrés comptarà amb una zona expositiva amb solucions tecnològiques i presentacions professionals amb l’objectiu de projectar els agents sectorials i donar suport a sinèrgies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar la gestió de la qualitat de l’aire i involucrar els agents clau per afavorir l’adopció de polítiques integrals en favor de la qualitat de l’aire.

El comitè impulsor de l’esdeveniment el formen la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’ajuntament de Sabadell. L’esdeveniment està assessorat per un comitè tecnicocientífic composat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona, l’Autoritat Metropolitana del Transport, el CSIC, l’ISGLOBAL i la Plataforma de Qualitat de l’Aire.

Foto portada: Estació mesuradora de la qualitat de l’aire a la Gran Via. Autor: David B.