Foto portada: carpes d'entitats al Passeig. Autor: David B.

Mescla’t, l’aparador local de les entitats pels drets civils i socials, aquest dissabte al Passeig

Sabadell acollirà aquest dissabte, 5 d’octubre, la cinquena edició del programa Mescla’t, amb la implicació d’una seixantena d’associacions. Un espai, on diverses entitats promouen, de nou, la convivència, la solidaritat, la cooperació la inclusió social i la igualtat.

Des de les 10 del matí i durant tot el dia, la plaça Dr. Robert, el Racó del Campanar i el passeig de la Plaça Major estaran ocupats per la mostra d’entitats. Sota el lema, Sabadell, compromesa amb el món, a la mostra es podrà conèixer la feina que fan totes les entitats de la ciutat que treballen a favor de la diversitat i la cohesió davant el racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol altra discriminació. El Mescla’t pretén ser a part d’un punt de trobada, un espai de difusió.

La programació de la jornada

Entre totes les activitats que estan previstes, n’hi ha algunes destinades a infants, joves i tota mena de públic. A més, també s’ha preparat una degustació de plats típics de diferents països a la zona gastronòmica que tindrà lloc al Racó del Campanar.

Els concerts de cloenda d’aquest any, prenen importància, ja que aniran a càrrec de Sense Filtre Band i Suu, a les 21 i 22:30h respectivament. A més, com a novetat d’aquest any, durant els concerts, s’instal·larà un Punt Lila, com a espai d’acompanyament i informació davant qualsevol situació de violència sexista.

Si voleu veure el programa complet ho podeu fer aquí: ‘Mescla’t 2019

Foto portada: carpes d’entitats al Passeig. Autor: David B.