Els estudiants ocupant les vies de Rodalies a l'estació de la plaça de Catalunya de Barcelona, el 21 de febrer de 2019. (Horitzontal)

21-F: restablerta la circulació a la línia 4 de Renfe

A les 16.03 hores, ha quedat restablerta la circulació dels trens per l’estació de Plaça Catalunya, un cop un tren sense servei ha reconegut el túnel entre les estacions d’Arc de Triomf i Plaça Catalunya i ha comprovat que la circulació es podia efectuar amb total seguretat. D’aquesta manera, els trens de les línies R1, R3, R4 i R12 de Rodalies de Catalunya recuperen el seu recorregut habitual.

L’ocupació d’unes 200 persones de les vies del tren a la plaça de Catalunya de Barcelona afecta la circulació de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies en tots dos sentits de la marxa. Segons informa Renfe, les línies R1, R3 i R4 es desvien pel Passeig de Gràcia des de les 13 hores. Renfe informa de la incidència, segons asseguren, a través de megafonia de trens i estacions, servei SMS, al web de Rodalies i al telèfon 900 410 041.

Foto portada: els estudiants ocupant les vies de Rodalies a l’estació de la plaça de Catalunya de Barcelona, el 21 de febrer de 2019. Autor: ACN.