Un tren a l'estació de Sabadell Sud. Autor: David B.

La R4 altera el seu recorregut per obres a Sants

Durant aquest cap de setmana, els dies 22 i 23 d’agost, es tanca la circulació de trens pel túnel de Barcelona Sants a Plaça de Catalunya, el que comportarà modificar el recorregut habitual dels trens de la línia R4 de Rodalies Renfe.

Durant el cap de setmana del 22 i 23 d’agost i el següent cap de setmana, els dies 29 i 30 d’agost, la circulació de trens pels túnels de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia quedarà interrompuda a causa de les obres per adaptar les vies d’aparcament d’ample convencional a l’estació de Sants.

La Línia R4 (de Sant Vicenç de Calders a Manresa), que es la que circula per les tres estacions de Rodalies Renfe de Sabadell i la R12 (de l’Hospitalet de Llobregat a Manresa), ambdues línies es desviaran pel túnel de Passeig de Gràcia i el Clot-Aragó i no s’aturaran a les estacions de Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana, Sant Andreu Arenal i Torre Barró. Quan els trens arribin a Montcada Bifurcació (direcció Sant Vicenç de Calders), es desviaran per l’estació de Sant Andreu Comtal, El Clot-Aragó, Passeig de Gràcia i Sants Estació i a la inversa en direcció Manresa.

Foto portada: un tren a l’estació de Sabadell Sud. Autor: David B.