Foto portada: el camió bolcat. Autor: @transit via Twitter.

Un camió bolcat provoca retencions històriques a Sabadell i la mobilitat vallesana

Un camió bolcat per accident a la C-58 va provocar el col·lapse durant bona part del vespre a Sabadell i la mobilitat vallesana aquest dimecres. Les principals vies d’entrada i sortida de la ciutat es van ressentir: l’eix Rambla Ibèria – Ronda Ponent, la Gran Via o la carretera de Terrassa – carretera de Barcelona, així com la Ronda Oest. 

Un camió va bolcar, sense danys personals, però ocupant tota la calçada de la C-58 al seu pas per Sant Quirze en direcció a Barcelona. L’incident va provocar ràpidament cues extraordinàries a la C-58, fins a set quilòmetres des de Terrassa fins Sant Quirze. De seguida van créixer les afectacions a les principals entrades i sortides de Sabadell, en una hora de circulació intensa. Els problemes es van deixar notar a tots els eixos de comunicació de la ciutat d’una forma o d’una altra.
L’incident va provocar retencions interurbanes entre Terrassa i Sant Quirze (set quilòmetres) o entre Santa Perpètua i Barberà, així com entre Badia i Sabadell, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Foto portada: el camió bolcat. Autor: @transit via Twitter.