Festa Sants innocents. Autor: David B.

Els infants sabadellencs celebren el dia dels Sants Innocents

Aquest dissabte 28 de desembre els més petits de la casa han pogut celebrar la festa en tres espais diferents de la ciutat. A la plaça del Pi (nord), a la plaça del Doctor Robert (centre) i a la plaça de la Creu de Barberà (sud).

Durant tot el matí els infants han pogut celebrar els Sants Innocents, fent diferents tallers de confecció de llufes i han pogut gaudir de xocolata desfeta i de llufes de pa.

El nens de la ciutat ho han pogut celebrar en un dels tres parcs de Nadal que hi ha instal·lats a la ciutat. Al del Centre, el Teler dels Desitjos conviu amb els Somnis de Nadal, la companyia Les Irréls (amb un espectacle sobre un poble desconegut), els Playscape de Luxe (una plataforma de pneumàtics, boles i xarxes), la Carpa de Contes i els Colors de Monstre (una col·lecció de jocs imaginativa, inspirada amb elements onírics i fantàstics).

Festa Sants innocents. Autor: David B.
nens agafant el pa de llufa. Autor: David B.

A la plaça del Pi els més petits han pogut gaudir de jocs de circ per posar a prova l’habilitat dels infants, mentre que a la plaça de la Creu de Barberà s’ha instal·lat una col·lecció de jocs interactius de fusta per a tota la família, i Miss Umbrel·la, un espectacle de circ itinerant amb malabars i equilibris amb paraigua i música amb un piano de manubri, convivint amb el Teler dels Desitjos i els Somnis de Cap d’Any.

Tres espais per Cap d’Any

La Festa de Cap d’any arribarà el dimarts 31 de desembre al migdia també en aquestes tres mateixes localitzacions. En els tres espais es repartiran crispetes a mode de raïm per seguir les campanades. Al centre hi haurà el concert Paüra, a càrrec de La Belluga; a la plaça del Pi, hi haurà Sarau de Cap d’Any, amb Rah-mon Roma, i a la plaça de la Creu de Barberà, Salta, canta i balla, amb Sac Espectacles.

Foto portada: nens fent una llufa. Autor: David B.