Parc de Nadal

[Galeria de fotos] Així és el Parc de Nadal

Parc de Nadal

Dies d’activitats nadalenques, amb el Parc de Nadal distribuït en tres punts de la ciutat. Aquests són els horaris, per si encara us hi voleu acostar. 

  • A plaça del doctor Robert estarà fins el dia 4 de gener en diversos horaris. Fins aquest dilluns en horari de matí i tarda (de 11 a 14 hores i de 16 a 20 hores). El 31 de desembre entre les 11 i les 14 hores amb el Cap d’any Infantil a les 12. I els dies 2, 3 i 4 de gener estarà entre les 11 i les 14 hores.
  • A la plaça de la Creu de Barberà, acaben aquest dilluns. S’hi estaran a la tarda entre les 16 i les 20 hores. Aquest dimarts a les 11 faran el Cap d’any infantil.
  • I al nord, està a la plaça del Pi, acaba aquest dimarts a les 14 hores. Aquest dilluns hi són en horari de matí i tarda (de 11 a 14 hores i de 16 a 20 hores). A les 11 hores de dimarts faran també el Cap d’any infantil.

Vapor Reial, a partir del 2 de gener a la tarda a Fira Sabadell 

A partir de dijous 2 de gener el protagonisme passa també a la Fira Sabadell, on hi haurà un any més el Vapor Reial. A l’exterior hi haurà cinc atraccions firals i quatre food trucks. És la Fira de Nadal a Fira Sabadell. A dins del recinte firal les carrosses es podran veure entre les 16.30 i les 20.30 hores. S’amplia el número de dies, de dos a tres.

Foto portada: l’arbre dels desitjos, aquest matí a la plaça del Doctor Robert. Autor: David B.