Encesa llums Nadal. Autor: David B.

Sabadell s’encén de Nadal

Aquest divendres a les 6 de la tarda s’ha iniciat l’encesa de llums de Nadal que s’ha dut a terme en tres punts diferents de la ciutat, el Mercat del Centre, la plaça del Pi i la plaça de la Creu de Barberà.

L’encesa de llums ha comptat amb una potent posada en escena, amb quatre actors del centre Sant Vicenç que han anat cantant diverses cançons nadalenques al llarg de l’encesa. Un missatger dels Reis Mags d’Orient ha llegit una carta adreçada a tots els ciutadans de Sabadell, on ha demanat que s’engalani la ciutat, la posin bonica de cara a aquestes festes que s’apropen i que tothom participi a les diverses activitats que ofereix la ciutat en aquestes festes de Nadal.

Encesa llums de Nadal 2019

Acte seguit, han pujat a l’escenari, l’alcaldessa de Sabadell, juntament a representants dels partits polítics de la ciutat i membres dels comerciants. Tots ells han estat els encarregats d’encendre un gran arbre que s’ha instal·lat davant del Mercat i totes les llums dels voltants, al mateix temps ha començat a nevar i han llençat serpentines i confetti al públic present a l’acte.

El mateix acte s’ha reproduït a les 19 hores a la plaça del Pi i a les 20 hores a la plaça de la Creu de Barberà. Aquest any s’ha instal·lat enllumenat nadalenc a 72 carrers amb un total de 700 elements. L’enllumenat estarà encès entre les 18 i les 22 hores els diumenges i divendres, i fins les 23 hores els dissabtes. D’altra banda, també ha obert portes la Fira de Santa Llúcia que aquest any ocupa la plaça del Doctor Robert. Estarà oberta fins el 23 de desembre.

Foto portada: un moment de l’encesa de les llums. Autor: David B.