Foto portada: varietat de cervesa guardonada.

Papaya Rye, de la sabadellenca Nómada Brewing, en el TOP 100 de les millors cerveses del món

La cervesera sabadellenca Nómada Brewing continua fent-se un nom en l’univers de la cervesa artesanal. La Nómada Papaya Rye ha estat inclosa en el Top 100 confeccionat per la web especialitzada RateBeer, que qualifica 470.000 marques de tot el món.

Nómada Brewing ha produït la Papaya Rye, millor cervesa espanyola i entre les 100 millors de tot el món i també en el Top 100 de millors cerveses noves del món, segons el darrer rànquing The best beer in the world, de RateBeer. La Papaya Rye, a més, ha obtingut una medalla d’or en la categoria Imperial IPA. Costa 4,45 euros i té un 9 per cent d’alcohol. Conté sègol i papaia en una cervesa de caràcter singular, amb expressió frutal.

El rànquing de RateBeer també ha reconegut les varietats Hanami (cervesa sense gluten) i Revontoulet, amb la medalla d’or en la categoria Imperial Pils/Strong Pale Lager i la medalla de plata en la categoria de Fruit Beer. El gener de 2017 la varietat sense gluten Petricor va obtenir una medalla de plata en el World Beer Idol celebrat a Praga (República Txeca).

Nómada Brewing i Mahou San Miguel

La cervesera sabadellenca Nómada Brewing continua creixent de la mà de Sami Claret i de Javier Aldea. L’any passat van signar un acord amb Mahou San Miguel, que va adquirir el 40 per cent de la companyia a canvi de facilitar mitjans per a produir cerveses de la millor qualitat a la planta d’I+D+i de San Miguel de Alovera (Guadalajara). De fet, totes les varietats ara premiades ja han sortit de Guadalajara.