Foto portada: els jutjats de Sabadell. Autor: J.d.A.

Presó sense fiança per a l’home que va matar la seva exparella a Santa Perpètua

El jutjat de violència sobre la dona de Sabadell ha decretat aquest divendres presó provisional comunicada i sense fiança per l’acusat de matar la seva exparella dimarts a Santa Perpètua de Mogoda.

Segons el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el detingut no ha declarat. Se l’imputen els delictes d’homicidi o assassinat i de vulneració de les mesures cautelars, ja que tenia una ordre d’allunyament respecte a la víctima. La magistrada ha suspès la pàtria potestat i prohibeix el detingut comunicar-se amb els seus fills.

La víctima tenia 34 anys i va morir per ferides d’arma blanca causades per la seva exparella, de 54 anys. L’home es va entregar als Mossos d’Esquadra, confessant ser l’autor de l’homicidi. El cos de la dona va ser trobat al carrer a les 23.45 hores de dimarts. Quan van arribar els sanitaris, ja havia mort.

Ordres d’allunyament

L’home tenia una primera ordre d’allunyament de 500 metres. La va vulnerar, tot amenaçant la dona amb un ganivet. De resultes d’això, l’ordre es va ampliar a un quilòmetre. Però no va servir de res en aquesta ocasió.

Foto portada: els jutjats de Sabadell, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.