Cues de trànsit a la Ronda Ponent. Autor: @Begggo79

Queixes per les retencions a la Rambla d’Ibèria: “han convertit Sabadell en una ratera”

Moltes queixes de la ciutadania per les cues provocades a la Rambla d’Ibèria en el primer dia del passeig de Can Feu tancat. Ja sigui per sortir de Sabadell al matí o per entrar-hi als vespres, s’han format llargues cues entre la plaça del Mil·lenari i la Ronda Ponent, afectant també part de Sant Quirze del Vallès.

El dispositiu de l’Ajuntament per mirar l’alleugerir les retencions entre la Rambla d’Ibèria i la plaça del Mil·lenari no ha evitat llargues retencions, tal com palesen diversos lectors de iSabadell a les xarxes socials.

Para cuatro calles 30 minutos“, assegura Lorena Bologna a Facebook. “He tardado una hora en llegar a casa“, es queixa Virginia Posadas. “Todo el mundo pasando por Sant Quirze para coger la N-150 y Sant Quirze colapsado“, diu Esther López. “30 minutos para llegar desde Sant Quirze a Sabadell Centro! Colas desde la rotonda del campo de fútbol de Can Feu hasta pasada la rotonda de Repsol en Sant Quirze! Menudo lío“, constata Nicholas Edwards. “Un pitote de trànsit espectacular“, diu Toni Sinués. “No te imaginas como estaba Sant Quirze a las 18.30 horas“, diu Raul Ros.

Alguns ciutadans ja avisen de les properes obres en la circulació: “la rotonda de la carretera de Barcelona, la nueva, dará mucho que hablar“, avisa Joselito Escudero. “Després del desastre del carril bici a la Ronda Ponent tallen l’únic carrer que podia absorvir tal despropòsit. És una vergonya”, apunta Carles Sánchez.

Col·lapse matinal

Aquest matí la situació de la Rambla d’Ibèria, de sortida cap a la C-58, no era millor.

 

Alguns ciutadans demanen que els semàfors es regulin millor i també més presència de la Policia Municipal. “Han convertido a Sabadell en una ratonera para coches; cualquier trayecto se convierte en pesadilla“, ressumeix Brauli López.

Retencions a l’altre sector del Centre

Les retencions a causa del tall del Passeig de Can Feu coincideix amb els problemes de mobilitat a l’entorn del carrer de les Tres Creus, Indústria i Illa per les obres de l’estació Sabadell Centre de RENFE.

Foto portada: la Rambla d’Ibèria, aquest dimecres al matí. Autor: @begggo76 via Twitter.