Foto portada: incendi a Sant Pau, dissabte. Autor: J.B / cedida.

Reguitzell d’incendis de petites dimensions

Fins a set incendis urbans o forestals des de divendres a Sabadell, facilitats per les altes temperatures d’aquests dies. El més greu va fer cremar uns 300 metres quadrats de matolls al camí de Can Quadres, prop de Torre-romeu.

L’incendi a la carretera de Torre-romeu es va detectar divendres a partir de les 22 hores. Ja havien cremat alguns matolls a la tarda, però a la nit va revifar i el foc va acabar afectant uns 300 metres quadrats. Dues dotacions de Bombers van haver-se de desplaçar al lloc dels fets. Ben a prop, s’han produït dos incendis més aquest cap de setmana. Per un costat, uns 25 metres quadrats cremats prop del carrer Emprius dissabte a la tarda. I per altra banda, diumenge al carrer de les Tres Creus, darrera del campus de la UAB a Sabadell, va cremar un matalàs per causes desconegudes. Una dotació de Bombers va treballar en cada incident.

Durant la nit de dissabte a diumenge algú va prendre foc a una paperera a l’avinguda d’Andreu Nin, al parc de Catalunya. Al 139 del carrer Garcilaso va cremar un contenidor de cartró divendres al vespre. A les 20 hores, prop de la comissaria dels Mossos d’Esquadra es va produir un nou foc entre matolls, on van desplaçar-se dues dotacions de Bomberrs, tres unitats de Policia Municipal i una ambulància del SEM.

Matolls cremats a Sant Pau de riu-Sec

Finalment, dissabte al matí van cremar uns 200 metres quadrats en una zona de matolls de Sant Pau de riu-Sec. Van intervenir Bombers, agents rurals i dues unitats de Policia Municipal.

Foto portada: dispositiu a Sant Pau de riu-Sec per apagar el foc dissabte al matí. Autora: J.B /cedida.