Renoven el format de Portes Obertes als Centres de Culte

La novena edició del programa de Portes Obertes als Centres de Culte arriba amb noves propostes i una ampliació de la durada per fomentar el respecte a la diversitat religiosa.

El diàleg interreligiós centrarà aquesta edició, que coincideix amb el centenari del naixement del filòsof Raimon Panikkar. Les activitats, començaran al mes d’abril i s’allargaran fins al mes de juliol. Inclouran conferències, música, teatre i celebracions relacionades amb les diferents conviccions i creences presents a la ciutat.

Acte central

L’acte central tindrà lloc dissabte, 5 de maig, sota el títol Capvespre de creences. Les activitats començaran a les 5 de la tarda amb una visita guiada al Cementiri de Sabadell per descobrir el seu valor històric i escultòric, el cementiri dels dissidents i la fossa comuna. A les 7, els cors de les esglésies evangèliques de Sabadell oferiran un concert Música i espiritualitat a la plaça del Doctor Robert i la preparació i degustació de te marroquí al Racó del Campanar. També s’ha programat una visita al Campanar de Sant Fèlix.

Altres propostes

Una de les novetats d’aquesta edició és que la comunitat musulmana convidarà la ciutadania a compartir l’Iftar, el moment en què, coincidint amb la posta de sol, es trenca el dejuni. L’Iftar popular tindrà lloc el 9 de juny a la plaça de Picasso. Fins el mes de juliol es duran a terme diverses activitats musicals, teatrals o conferències. Podeu consultar totes les activitats en aquest enllaç.

Foto portada: acte de celebració de la fi del Ramadà a Sabadell. Autor: JdA.