Encesa de la Flama del Canigó, l'any passat. Autor: David B.

Sabadell celebra la revetlla de Sant Joan amb novetats

La Flama del Canigó arribarà aquesta tarda a la 19 hores a Sabadell per celebrar la revetlla de Sant Joan i l’inici el solstici d’estiu. Des de la cruïlla de la ronda de Pau Vila amb la carretera de Barcelona els membres de la Joventut Atlètica Sabadell i d’Òmnium Cultural traslladaran la Flama cap a la plaça del Doctor Robert a dos quarta de vuit. Després, es repartirà a diferents punts de la ciutat gràcies a les associacions de veïns de Can Feu, Gràcia, la Creu Alta, les Termes, la Plana del Pintor, la Serra d’en Camaró, la Creu de Barberà i el Torrent del Capellà.

En aquesta revetlla de Sant Joan hi ha algunes novetats en forma de tallers. A la plaça del Doctor Robert, abans de l’arribada de la Flama, a partir de les 6 de la tarda hi haurà un seguit de tallers. Un  de xapes i un altre dels desitjos organitzats pel Moviment d’Esplais del Vallès (MEV). En el taller dels desitjos els nens podran escriure un desig, penjar-lo en cordills i, després, es cremar-lo en el peveter on hi haurà la Flama. També hi haurà un taller de danses amb monitors dels grups de danses al carrer, acompanyats pel grup Canya Taronja.

Localització de les fogueres i revetlles

Al vespre, a diversos punts de la ciutat, hi haurà fogueres i revetlles. Hi haurà fogueres sense revetlla a la plaça Magdalena Calonge (Serra d’en Camaró)  i a la plaça del Treball (Gràcia). També hi haurà revetlles sense foguera al carrer Montllor i Pujal, a Creu Alta, al carrer Felip Benessat amb carrer Covadonga i a la plaça Triana, a la Creu de Barberà. Finalment, hi haurà fogueres amb revetlla a la plaça Cambó (Can Feu), a la ronda Santa Maria (Les Termes), al carrer Caucas i al Vosgos (La Plana del Pintor), al carrer Hortènsies (Torrent del Capellà) i a la plaça Creu Alta.

Foto portada: Encesa de la Flama del Canigó,anys anteriors. Autor: David B.