Mulla't per l'esclerosi multiple

Sabadell es mulla de nou per l’esclerosi múltiple

Un any més Sabadell ha participat a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Aquest diumenge, durant tot el dia, es realitzaran diverses activitats a la Bassa, a les piscines municipals Joan Serra, al Cercle Sabadellès 1856, al Club de Tennis Sabadell i al Club Natació Sabadell. A les piscines municipals Joan Serra tothom que vulgui podrà nedar i sumar metres. Al Cercle Sabadellès 1856 seran els socis els que sumin metres a favor de la causa. Al Club de Tennis Sabadell i al Club Natació Sabadell (CNS) també els socis podran sumar metres, a més, la piscina de 25 metres del carrer Montcada s’ha habilitat per fer aquesta activitat.

La Bassa recupera el tradicional salt

Després de l’obertura del complex de La Bassa, la setmana passada, ha recuperat el protagonisme en aquesta jornada, ja que s’ha dut a terme el tradicional salt col·lectiu a les 12 del migdia.

En aquesta ocasió hi ha participat l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació Joan Berlanga, el regidor de Salut, Ramon Vidal i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, que han fet el salt juntament amb el gran nombre de banyistes que es trobaven aquest matí de diumenge a La Bassa.

L’alcalde ha manifestat que “el dia del Mulla’t per l’esclerosi múltiple sempre té una resposta massiva per part dels ciutadans”.

Aquest any hem pogut recuperar un dels salts més multitudinaris al nostre país. Això fa que molta gent que potser no coneix la malaltia sigui el primer cop que tingui contacte amb ella, També serveix perquè molta gent sigui sensible amb les persones que la pateixen”.

Fernàndez ha apuntat que aquesta “és una malaltia molt complexa i els malalts necessiten el recolzament de tots per avançar científicament i millorar les seves condicions de vida”.

Més participació

En l’edició d’enguany participen 25 piscines més que en la edició anterior de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Un total de 625 piscines a tot Catalunya permetran sumar metres per solidaritzar-se amb els afectats per aquesta malaltia.

Foto portada: Salt del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Autor: David B.