Plaques d'entrada al CAP Concòrdia. Autor. J.d.A.

El CAP Concòrdia recupera les visites per adults

Sis mesos després de l’inici de la pandèmia de coronavirus, el Centre d’Atenció Primària de la Concòrdia recupera des d’aquest dilluns l’atenció a adults. L’ambulatori s’havia convertit en epicentre de l’atenció pediàtrica a la zona nord de Sabadell en tot aquest temps. 

Segons informa l’Institut Català de la Salut (ICS) en un comunicat l’atenció a adults es recupera ara tal i com estava previst des de l’inici de l’estiu mentre que l’atenció pediàtrica a la zona segueix amb un dispositiu especial. Ara per ara tots els ambulatoris de Sabadell presten el servei de medicina de família, com abans de la pandèmia. En canvi, segueix un operatiu especial pel que fa a l’atenció pediàtrica a la zona nord. Així els infants amb els CAP Creu Alta, Can Rull i Concòrdia com a referència seguiran visitant-se al CAP Concòrdia. En canvi, la pediatria del CAP Nord i CAP Ca n’Oriac es farà des del CAP Ca n’Oriac.

L’ICS manté que “els equips d’atenció primària s’han adaptat i es continuen adaptant a les necessitats sorgides per la COVID-19”. La prioritat ara pel que fa a la pandèmia és detectar de forma ràpida els nous casos de Covid-19 i estudiar els contactes, fent-ho compatible amb el servei assistencial ordinari a través de “circuits separats”.

Foto portada: plaques d’accés al CAP Concòrdia, fa uns mesos. Autor: J.d.A.