Foto portada: un moment de la presentació. Autor: David B.

El Taulí oferirà teràpia aquàtica als infants

La Fundació Club Natació Sabadell i el Parc Taulí han signat un conveni gràcies al qual els infants del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) del Parc Taulí poden fer extensiu el seu tractament terapèutic en les instal·lacions del Club Natació Sabadell.

Amb aquest conveni presentat aquest divendres, la Fundació Club Natació Sabadell cedeix de manera gratuïta l’espai de la piscina de nadons del Centre Gran Via, un matí a la setmana, perquè una fisioterapeuta del CDIAP, especialitzada en neurodesenvolupament i experta en teràpia aquàtica, pugui treballar amb pacients que pateixen greus afectacions psicomotrius. Aquesta teràpia serà per d’infants que ja segueixen tractament setmanal de fisioteràpia al CDIAP per la seva patologia, i que ara tenen l’oportunitat de poder fer part del tractament en el medi aquàtic, la qual cosa és molt beneficiosa per ells.

La coordinadora del CDIAP, Montserrat Torras, ha manifestat que el medi aquàtic facilita un bon treball de rehabilitació “perquè es tracta d’una activitat exigent, que col·loca el cos en una situació que obliga l’infant a desenvolupar noves estratègies d’equilibri i nous patrons de moviment”.

El CDIAP del Parc Taulí treballa amb infants amb problemes psicomotrius des dels 0 fins als 5 anys i 11 mesos, però la majoria dels que se’n beneficiaran d’aquesta teràpia complementària tenen entre 2 i 3 anys.

Cotxe elèctric

Durant la presentació d’aquest nou conveni, en el que han estat presents el president del Club i de la Fundació CNS, Claudi Martí, i el president del Parc Taulí, Modesto Custodio, una vintena d’esportistes de l’equip absolut de natació i de waterpolo del Club Natació Sabadell, han lliurat un cotxe elèctric que serà destinat a l’àrea de Pediatria, i que s’integrarà al projecte d’humanització d’espais pediàtrics.

Foto portada: un moment de la presentació. Autor: David B.