Foto portada: sortida de la 4ª edició de la cursa Sabadell Corre pels Nens. Autor: David B.

Obertes les inscripcions per la cursa Sabadell corre pels Nens: s’esperen més de 5.000 corredors

Presentada la cinquena edició de la cursa solidària Sabadell corre pels Nens, on es preveu la participació de més de 5.000 persones. Els fons recaptats es destinaran a diferents malalties minoritàries amb cures pal·liatives i a donar suport psicològic a les famílies.

La sortida es farà a les 10 hores al Parc Taulí el dia 24 de maig de 2020 i tindrà un recorregut de 4’2 quilòmetres per la ciutat. Ja es poden fer les incripcions de manera online per participar-hi. Les dates d’inscripció estaran obertes fins al dia 20 de maig, amb un preu de 10 euros per a les incripcions d’adults i un preu de cinc euros per a les inscripcions infantils.

“No cal córrer per poder participar a la cursa”, assegura el seu principal impulsor, Toni Valverde. Es pot fer el recorregut caminant, amb els nens, o fins i tot, les persones que no hi puguin participar però vulguin fer donacions, podran demanar un dorsal cero. “L’èxit de cada any és la suma de tot”, ha assegurat.

“Es molt important que la gent surti als carrers a córrer per la causa”, ha manifestat la regidora d’Esports, Laura Reyes. El president de la Corporació Sanitària del Parc Taulí, Modesto Custodio, ha agraït als organitzadors, col·laboradors i entitats ciutadanes el seu esforç en portar a terme novament aquesta iniciativa solidària, i ha remarcat “la rellevant participació ciutadana, la bona coordinació entre les entitats organitzadores i l’atenció multidisciplinària que reben aquests pacients per part dels professionals del Parc Taulí”.

Valverde, aquest dijous en la presentació de la cursa, al Parc Taulí. Autor: David B.
Valverde, aquest dijous en la presentació de la cursa, al Parc Taulí. Autor: David B.

Donat que les activitats que es van realitzar l’any passat van tenir una molt bona acceptació per part dels participants, aquest any aniran en el mateix sentit. Hi haurà tallers de manualitats, festa de l’escuma, la participació d’alguns membres dels Bombers de Sabadell, un discjoquei fins i tot es farà una barbacoa. En un ambient totalment festiu, l’any passat es va comptar amb més de 5.400 persones que van participar en la cursa, que any rere any es va consolidant i on es preveu mantenir la xifra en aquesta nova edició.

Foto portada: sortida de la 4ª edició de la cursa Sabadell Corre pels Nens. Autor: David B.