Foto portada: representants d'Oncolliga recollint el xec. Autor: cedida.

Oncolliga rep 24.000 euros per la Women Race

Oncolliga rebrà més de 24.000 euros a causa de les 2.156 corredores que van prendre la sortida a la cinquena edició de la Women Race. La tercera planta d’El Corte Inglés ha estat l’escenari aquest dimecres al vespre del colofó a la cinquena edició, amb l’entrega de premis i el xec a la representant de l’entitat assistencial per als malalts de càncer i les seves famílies.

“Volem ser cada any més corredores per poder recaptar el màxim possible per a Oncolliga”, assegura David Rodríguez, representant d’El Corte Inglés. Per la seva banda, Isabel Rojas, d’Oncolliga, s’ha mostrat emocionada per la cursa i recorda que “intentem que el transcurs d’una malaltia com el càncer sigui el més lleu possible per als malalts i les seves famílies”. L’acte d’entrega de guardons ha suposat també la primera intervenció pública de la nova regidora d’Esports, Laura Reyes (PSC), qui ha remarcat que “córrer juntes ajuda a remarcar que no estem soles”.

Foto de família amb les guanyadores. Autor: cedida.
Foto de família amb les guanyadores. Autor: cedida.

Durant l’acte s’han entregat una trentena de premis, tant individuals com col·lectius. Cal recordar que la Women Race està oberta a la participació tant de dones com d’homes, però que només hi ha classificació femenina.
Cinc anys configura un cicle i així ho interpreta Rodríguez, qui creu que en la primera etapa de la Women Race s’han cobert els dos objectius fonamentals: consolidar la prova atlètica dins el calendari local i català i anar creixent en número de participació, fins superar les 2.000 participants. La sisena Women Race iniciarà un segon cicle. Serà l’any vinent, segurament al juny, malgrat que la data exacta encara no s’ha tancat. El que és segur és que la recaptació anirà, com en les cinc edicions anteriors, a Oncolliga.

Foto portada: el director d’El Corte Inglés a Sabadell i representants d’Oncolliga recollint el xec. Autor: cedida.