Zona de gossos al Parc del Nord. Autor: David B.

S’amplia l’àrea de gossos del parc del Nord

Aquest dimarts s’inicien les obres d’ampliació de l’àrea de gossos del parc del Nord. Està previst que el termini d’execució sigui d’un mes. Els treballs tindran amb un cost de 23.000 euros per triplicar la superfície d’una àrea que resultava petita en opinió del veïnat.

L’espai per a gossos s’ampliarà fins a tres vegades més les mides actuals. Passarà a tenir 650 metres quadrats a una superfície de 1.900 metres quadrats. L’espai comptarà amb dos triangles disposats en forma de ela envoltada en dos dels seus costats per la tanca del recinte. L’àrea es dividirà en dues zones, unides, una es destinarà per a gossos petits i l’altra, per a gossos més grans que estaran unides entre si per unes portes. També s’hi faran tres accessos, un a cada punta i un altre al punt d’unió dels dos triangles on hi haurà un un vestíbul amb una doble porta, perquè no s’escapin els gossos.

L’actuació inclourà també la instal·lació de dues fonts d’aigua, una per a gossos a l’interior del tancat i una altra per persones a la part exterior. Dins del nou espai s’instal·laran bancs, papereres i tota una sèrie d’elements formats per arquetes prefabricades de formigó i elements de fusta, per tal de propiciar un espai d’agility per als gossos. Finalment, també s’amplia l’enllumenat mitjançant una columna multifocus.

Foto portada: zona per a gossos del parc del Nord. Autor: David B.