Classe d'espinning de l'Espai Jove

S’esgoten les places dels Espais Joves en el primer agost que obren portes

Els cinc Espais Joves de la ciutat han esgotat les places disponibles per a les activitats d’estiu extraordinàries, i que formen part del pla d’activitats excepcionals com a conseqüència de la situació de crisi generada per la pandèmia de la Covid-19.

Durant aquest mes d’agost s’organitzaran diferents activitats a la ciutat adreçades a joves de 12 a 18 anys. Aquestes activitats estan incloses en els diferents plans de contingència postconfinament, arran del tancament físic dels espais joves durant l’estat d’alarma.

Les activitats, en horari de matí i tarda, es realitzen en els barris on es troben ubicats els cinc Espais Joves relacionals de la xarxa: Can Rull, Can Deu, Can Puiggener, Torre-romeu i la Creu de Barberà. Les activitats ofereixen als joves de la ciutat un espai de trobada i relació amb un ampli ventall de propostes d’oci participatiu relacionades amb les arts o els esports, entre d’altres disciplines i alhora, se’ls ofereix un suport emocional i relacional.

L’alcaldessa accidental, Marta Morell, ha visitat aquest dimecres l’Espai Jove de Can Deu i ha manifestat que “l’Ajuntament no s’atura i aquest agost, en aquest context complex, mantenim oberts serveis adreçats a la ciutadania per evitar que ningú es quedi al marge. Volem garantir que tothom, especialment els joves, pugui tenir espais de relació i convivència amb totes les mesures de prevenció”.

Foto portada: Classe d’espinning de l’Espai Jove. Autor: David B.