Un contenidor cremant, en una imatge d'arxiu.

Set contenidors i quatre vehicles cremats aquesta matinada

Aquesta matinada s’han incendiat set contenidors i ha afectat també a quatre vehicles estacionats al costat dels contenidors. La Policia Municipal ha identificat una persona i ha iniciat una investigació dels fets.

A les 4:33 d’aquest dimarts, s’ha originat un primer incendi al carrer Vilarrúbias amb el carrer Rector Centena que ha afectat a tres contenidors de reciclatge, a la part davantera d’un turisme estacionat i a un banc per seure.

Dos minuts més tard s’ha iniciat un segon foc al carrer Paco Mutlló, 51, originant un incendi en contenidor que ha afectat a tres contenidors de reciclatge i a tres turismes estacionats. A les 05:23 hores, al carrer Bujaruelo, s’ha originat un incendi en contenidor que ha afectat només al contingut d’un contenidor de reciclatge.

En cada un dels incendis ha intervingut una dotació dels Bombers de la Generalitat i varies unitats de Policia Municipal. La policia local ha identificat una persona que podria estar relacionada amb aquests fets i continua oberta la investigació.

Foto portada: Un contenidor cremant, en una imatge d’arxiu.