Emergències mèdiques, ambulancia

Set traslladats a l’hospital en sis accidents de trànsit

  • Un home provoca un accident amb una taxa d’alcohol gairebé nou cops superior a la permesa.

  • El conductor d’un tot terreny es va donar a la fuga després d’un accident a la carretera de Terrassa.

Cap de setmana complex a les vies urbanes de Sabadell. Segons explica la Policia Municipal de Sabadell, fins a set persones han hagut de ser ateses a centres mèdics per accidents de trànsit. Cap revesteix gravetat.

El primer accident es va produir divendres passats alguns minuts al carrer de la Salut, quan una dona de 84 anys va ser atropellada per un ciclomotor al creuar al carrer. Va ser traslladada al CUAP Sant Fèlix. Va intervenir una ambulància del SEM i una unitat de la Policia Municipal.

A les 4 de la matinada a la Zona Hermètica van tenir un accident un taxi i un turisme. El conductor del turisme va donar positiu en alcohol amb una taxa de 0,71 mg/l (gairebé el triple del màxim permès). El vehicle es va immobilitzar i el passatger del turisme, de 28 anys, va ser traslladat a Sant Fèlix. Va intervenir una ambulància i una unitat policial.

De resultats d’un altre accident al carrer Domènec i Muntaner un motorista de 21 anys va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí després d’un xoc entre la seva moto i un vehicle. També va intervenir una ambulància i dues unitats de la Policia Municipal.

Multiplica per nou la taxa d’alcohol

A la tarda, un home de 50 anys, va ser traslladat al Taulí després de tenir un accident amb un altre turisme a la carretera de Prats de Lluçanès. El conductor va donar positiu per alcohol amb una taxa gairebé nou vegades més alta del màxim permès (1,66 ml/litre). El vehicle va ser immobilitzat i donat que va ser traslladat a l’hospital es va demanar una prova de contrast de sang.

Es dóna a la fuga després d’un accident

Dues dones van ser traslladades durant la nit de dissabte a diumenge a l’hospital de Terrassa, després d’un accident entre un turisme i un tot terreny a la carretera de Terrassa. El conductor del tot terreny va fugir del lloc.

Nonagenària traslladada al Parc Taulí

Finalment, aquest diumenge a la tarda al carrer d’Ausiàs Marc amb Pau Clarís es va produir un nou accident entre dos turismes. Els conductors i passatgers van ser atesos al llocs dels fets per una ambulància, però una de les passatgeres, de 96 anys, va ser traslladada a l’hospital Parc Taulí.