Carrer del Remei

S’incendia un vehicle a Poblenou

Aquest dimecres s’han produït diversos incendis de vegetació a diferents punts de la ciutat i s’ha incendiat un vehicle, que s’investiga si ha estat provocat.

A les 22:29 hores s’ha produït un incendi d’un vehicle al carrer del Remei número 14, al barri de Poblenou. El foc ha afectat la part posterior dreta del turisme que estava estacionat al carrer i no tenia cap ocupant a l’interior.

La Policia treballa, per diversos indicis, en la possibilitat que l’incendi del vehicle hagi estat provocat. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Altres incendis

A les 11:46 hores, a la carretera de Bellaterra, a l’alçada de l’aeroport, s’ha originat un incendi en una zona de matolls, afectant una extensió de 200 metres quadrats. L’incendi s’ha originat per causes accidentals durant la neteja de la zona. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

A les 19:50 hores, en un pati interior d’una nau abandonada al costat del riu Ripoll, a prop de l’antiga fàbrica Grau, s’ha incendiat una zona de matolls, afectant una extensió de 10 metres, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

A les 23:20 hores, a l’avinguda Matadepera, s’ha originat un incendi a una zona de matolls, afectant una extensió de 50 metres quadrats, es desconeixen les causes. Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.

Foto portada: carrer del Remei al barri del Poblenou. Autor: Google Street View.