cartell obres c-58. Autor: twitter @joseprull

S’inicien les obres per ampliar la C-58 entre Terrassa i Badia del Vallès

Aquesta setmana ja s’han col·locat els cartells d’inici d’obres d’ampliació de l’autopista C-58 a la calçada sentit Barcelona corresponents a la millora de dos trams. Les obres tindran un import total de 14,5 milions d’euros.

Els treballs permetran construir un tercer carril al tram entre Terrassa est i l’enllaç de Sabadell Centre al terme de Sant Quirze del Vallès. També es realitzaran nous carrils de trenat entre el nus de Sant Pau de Riu-sec de Sabadell i l’enllaç amb l’AP-7/B-30 a Badia del Vallès. Està previst que les obres tinguin un termini d’execució en ambdós casos de 10 mesos.

Els treballs al tram entre Terrassa i Sant Quirze consistiran en l’eixamplament de la calçada per formar un tercer carril al tronc de l’autopista, que s’iniciarà poc després de l’accés de Terrassa est fins a enllaçar amb el tercer carril que ja existeix a l’altura de l’enllaç de Sabadell centre. Aquest nou carril tindrà una longitud de 4,2 quilòmetres.

Addicionalment, es formarà un quart carril (anomenat carril de trenat), discontinu, per facilitar les incorporacions i sortides de l’autopista en aquest tram en millors condicions de seguretat i de fluïdesa.

L’autopista C-58 és una de les principals vies d’accés a Barcelona per als vehicles que venen del Vallès Occidental i el Bages. Registra més de 160.000 vehicles diaris de mitjana.

Foto portada: cartell obres a l’autopista C-58. Autor:  @joseprull via twitter.