Sabadell Corre pels Nens. Autor: David B.

S’obren les inscripcions de la cursa ‘Sabadell Corre pels Nens’

Sabadell Corre pels Nens, l’Associació Báilale a la Vida, el Club Natació Sabadell, la Joventut Atlètica de Sabadell i la Corporació Sanitària Parc Taulí, organitzen la III Cursa Solidària Sabadell Corre pels Nens que es durà a terme el proper 27 de maig i en la que es vol superar els 4.214 participants de l’edició passada..

Aquest any els beneficis de la festa de la solidaritat aniran destinats al projecte que vol transformar i convertir la planta de Pediatria del Parc Taulí en Una Onada de Petits Somriures del Parc Taulí, que té l’objectiu de recaptar 400.000 euros per poder fer realitat el projecte.

En la darrera edició de la cursa, celebrada el 28 de maig de 2017, Sabadell va batre el seu rècord històric de participants en una cursa, amb més de 4.200 inscrits i una recaptació de 22.380 euros.
Aquesta tercera cursa solidària tindrà un recorregut de 4,2 quilòmetres per la ciutat. La cursa és oberta a tothom, sigui quina sigui la condició física o l’edat. S’iniciarà al Parc Taulí, amb un recorregut pels carrers més importants de la ciutat i acabarà al mateix Parc Taulí, on es dura a terme una festa solidària infantil amb música en directe, balls, tallers, manualitats i jocs.

Foto portada: presentació de la cursa. Autor: David B.