C-58

Tallada durant tres hores la C-58 al seu pas per Sant Quirze

Una concentració convocada al parc de Catalunya ha acabat aquest dimecres al vespre amb el tall de la C-58 al seu pas per Sant Quirze des de quarts de vuit del vespre. Dues hores més tard, el tall segueix. 

La convocatòria era a les 19 hores, a través del CDR Sabadell, sota el títol Jocs al carrer. Un cop a la zona, els participants han tallat l’Eix Macià i després d’uns minuts han baixat per la Ronda Ponent i la Rambla d’Ibèria. Han enfilat camí cap a la C-58 i s’hi han plantat.

Per seguretat el trànsit ja s’havia tallat. Tot plegat ha provocat llargues retencions en sentit Barcelona, almenys des de Terrassa. Segons la Policia Municipal de Sabadell, unes 3.000 persones han participat a la protesta. Cap a les 21 hores, hora i mitja després del tall, el CDR Sabadell ha desconvocat a través de Twitter.

El tall de la C-58 s’ha sumat al de la resta de carreteres catalanes on s’han fet protestes aquest dimecres. Segons el Servei Català de Trànsit, s’ha tallat també la C-25, la N-240, l’AP-7 a Villafranca del Penedès, la C-32 o el Túnel de Bracons. Així mateix, a la C-17, la A-2 i la N-2 s’han fet marxes lentes.

Foto portada: la C-58, tallada. Autor: David B.