Fira Sabadell

Fira Sabadell acull una jornada sobre l’ús de les dades personals massives

Fira Sabadell acollirà, el dimarts 12 de novembre, un cinefòrum en què es tractarà el tema de les Dades massives: qui com i per a què les utilitzen?. Es tracta d’una activitat emmarcada dins de la iniciativa Smart City Week. Els assistents podran visualitzar el documental “El gran hackeo” i a continuació se celebrarà el col·loqui on intervindran diferents experts. 

Fira Sabadell obre les seves portes per parlar de Dades personals massives: qui, com i per a què les utilitzen, una de les activitats que ofereix la Smart City Week. Es durà a terme el proper dimarts dia 12 de novembre de 18 a 21 hores a l’auditori de la Fira. L’objectiu és “reflexionar sobre les repercussions de la recopilació massiva” de dades personals i sobre quin ús se’ls està donant en l’actualitat.

La jornada s’iniciarà amb el visionat del documental El gran hackeo. A continuació es durà a terme un col·loqui on intervindrà, per vídeo-conferència, un dels assessors del documental i fundador de PersonalData.IO, Paul Olivier Dehaye. També participaran la periodista de dades especialitzada en transparència, dades obertes, transformació i comunicació digital, Karma Peiró, i el professor de Comunicació Audiovisual de la UPF i expert en transformació digital a l’empresa i societat, Josep Maria Ganyet.

En clau institucional, representant l’ajuntament de Sabadell, intervindrà la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, i el coordinador General del Pla Estratègic Metropolità, Oriol Estela. L’activitat, s’emmarca dins del conjunt de propostes de l’Smart City Week, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona “coordinada i dirigida per la fundació BIT Habitat“, adreçada a “reflexionar i experimentar sobre la relació entre persones, tecnologia i ciutats”.

Foto portada: Fira Sabadell.