Concentració. Autor: David B.

Demanen l’acostament dels presos del 23-S a les presons catalanes

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça Sant Roc en solidaritat amb els set membres del CDR detinguts i empresonats a Soto del Real en l’operació Judes, dos d’ells sabadellencs, Xavi Duch i Jordi Ros. El Grup de Suport demana l’apropament dels detinguts a presons catalanes mentre duri la investigació i la fi de l’aïllament. 

La concentració s’havia plantejat com a manifestació però finalment ha quedat en concentració amb un centenar de participants a la plaça Sant Roc. Ricard Efa ha llegit el manifest, que demana de nou l’alliberament dels set presos o, almenys, l’acostament a presons catalanes:

“No ens cansarem de denunciar la persecució de la dissidència política. No defallirem en la defensa del dret a l’autodeterminació. Recordem i denunciem la situació de les set persones que estan en règim FIES, una presó dins d’una presó, que provoca greus conseqüències psicològiques i físiques a las eva salut”, ha dit.

El manifest exigeix la fi del règim FIES i de l’aïllament i l’apropament a presons catalanes. L’acte ha acabat amb la interpretació dels Cant dels segadors.

Foto portada: un moment de la concentració, aquest vespre. Autor: David B.