Blacktucada - Drets humans - Autor: David B.

Un mural commemora el Dia Internacional dels Drets Humans

Aquest diumenge, després de diverses activitats que s’han centrat en la reivindicació, la reflexió i la sensibilització dels drets humans, s’ha dut a terme la inauguració d’un mural commemoratiu.

El barri de els Merinals s’ha encarregat d’acollir l’acte central del Dia Internacional dels Drets Humans, amb la inauguració d’un mural commemoratiu realitzat pels grafiters sabadellencs Hono i Limbo a la porxada de la plaça dels Doctors Banting i Best. Durat tot el matí s’ha servit xocolata calenta a càrrec de l’Associació de Veïns d’Arrahona-Merinals-Can Gambús i s’ha confeccionat un bosc de la diversitat.

Mural Drets humans. Autor: David B.
Mural realitzat pels artistes sabadellencs Hono i Limbo. Autor: David B.

A mig matí la colla Blacktucada ha dut a terme una batucada amb una cercavila formada per 40 tamborers que ha sortit des del Mercat municipal de Can Gambús i ha arribat a la plaça.

L’acte central que ha dut el títol de Pintem de Drets Sabadell, ha continuat amb la representació teatral Entrevista amb la Declaració de la companyia Quarta Distància. En ella es celebra el 69è aniversari de la Declaració dels Drets Humans, repassant els diversos drets en forma de comèdia.

Foto portada: Actuació de  Blacktucada. Autor: David B.