El cementiri vell, en una imatge d'arxiu. Autor: J.d.A

Una cerimònia laica al cementiri, novetat per Tots Sants

L’Ajuntament incorpora una cerimònia laica el proper 1 de novembre al migdia al dispositiu especial per Tots Sants, que s’organitza al voltant del cementiri. La cerimònia es farà en record dels difunts a la capella del cementiri vell. D’altra banda, com és habitual, es reforçarà l’autobús que puja fins Sant Nicolau.

El consistori recomana anar al cementiri en autobús amb la línia F4, que tindrà una freqüència entre les 8.25 i les 14.15 d’un bus cada 10 minuts i d’un bus cada 15 minuts entre les 14.15 i les 18.25 hores. No obstant, hi haurà un dispositiu especial per facilitar l’entrada i sortida de vehicles als aparcaments del cementiri.

Durant tot el dia hi haurà tres taules informatives entre les 9 i les 18 hores per resoldre dubtes. Torra SA reforçarà els serveis de neteja i recollida de residus per facilitar el canvi de flors a les sepultures. També hi haurà un reforç de la presència policial i de Protecció Civil.

A més de la cerimònia laica, principal novetat enguany, hi haurà tres concerts: a les 10.30 i a les 13 hores a la plaça de les Illes del cementiri nou i a les 16.30 hores a la capella del cementiri vell.

Foto portada: el cementiri vell, l’any 2013. Autor: J.d.A.