Foto portada: reunió del CDR a la plaça Sant Roc. Autor: David B.

Una reunió dels CDR a Sabadell, sota la lupa del Suprem

El magistrat de la sala segona del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que investiga el cas 1-O, amplia de nou la causa i ara demana investigar una reunió de coordinació dels CDR catalans duta a terme a Sabadell el passat mes d’octubre.

En una providència dictada aquest dijous, Llarena demana a la policia incorporar les convocatòries públiques, sol·licituds i autoritzacions administratives a més de les conclusions i acords que es poguessin haver acordat, de tres reunions dels CDR. La primera es va dur a terme el 14 d’octubre de 2017 a Sabadell; la segona a Igualada el 21 d’octubre de 2017 i la tercera el 4 de novembre de 2017.
El 14 d’octubre diversos Comitès de Defensa del Referèndum, després Comitès de Defensa de la República, es van trobar a la Quartera, espai annex al Cassal Independentista Can Capablanca de Sabadell (més info: ‘Els CDR es coordinen‘). La reunió es va dur a terme per començar a coordinar una estructura supralocal de les desenes de CDR que van sorgir als municipis catalans les setmanes abans de l’1-O. Així  mateix, es van estudiar les accions a dur davant l’aplicació de l’article 155 de la Constitució o si hi havia detencions. La trobada es va fer a porta tancada.

Més info: providència del magistrat Pablo Llarena

Foto portada: reunió del CDR Sabadell a la plaça del doctor Robert, a l’octubre. Autor: David B.