Foto portada: Els membres del grup musical durant el vídeo

[Vídeo] Els ‘Cracs d’Andi’ Sabadell versionen ‘Amor que tens ma vida’ en temps de confinament

Els anomenats ‘Cracs d’Andi‘, una de les icones de l’associació Andi Down Sabadell han versionat Amor que tens ma vida durant aquests dies de confinament. La cançó vol aportar el seu granet de sorra al moviment #Joemcorono, que recapta fons per la investigació de la Covid-19. Els membres del grup format per joves amb diferents discapacitats intel·lectuals han gravat les seves respectives parts a casa seva.

La cançó ha estat versionada, entre d’altres, per Marina Rossell, i els alumnes no s’han volgut resignar a deixar d’actuar. Així, s’han organitzat per interpretar una antiga cançó popular on cadascun dels intèrprets ha gravat la seva part des de casa seva. La Marta n’és la cantant, guitarra i acordió, quan cal; la Raquel també l’acompanya a la veu;  la Mònica i el Xavi són les flautes soprano, la Laia, la flauta contralt i la Sònia, la flauta tenor; l’Arnau toca el baix, l’Anna, el pandero, i la Mª Carmen, les maraques.

A finals de 2004, l’Arnau, la Laia, la Sònia i el Xavier van decidir fer un grup de música, per al qual ja havien triat el nom d’Els Cracs”. La junta d’Andi Down Sabadell, que des de fa més de 25 anys acompanya, forma i orienta les persones amb discapacitats intel·lectuals i les seves famílies, va creure en ells i els va posar una persona de suport per assajar junts.

Al gener del 2005 van conèixer a la Marta, una noia que té una oïda genial, toca diversos instruments, entre ells la guitarra i l’acordió, del qual n’és autodidacta, i a més a més, canta com un àngel. La Marta i la seva família, varen estar d’acord d’afegir-se al grup i assajar algun dissabte. A l’octubre del 2007 es van afegir al grup la Mónica, de Barcelona, que feia música des de petita però en aquells moments estava desmotivada, i la M. Carmen, amiga de Sabadell que tenia ganes d’esforçar-se per a fer percussió. Darrerament al juny del 2016 s’hi han afegit, la Raquel com a cantant i l’Anna a l’octubre del 2018, en la percussió, tocant el caixó.

#JoEmCorono

El grup de música que compta ja amb 16 anys d’història, ha volgut sumar-se al moviment #Joemcorono per lluitar contra la pandèmia provocada per la Covid-19.

Foto portada: Els membres del grup musical durant el vídeo. Autor: Cedida