Omplen de banderes espanyoles les places on Tsunami Democràtic ha convocat accions
Acció sorpresa aquesta nit del grup anomenat Somos Resistencia, vinculat a l’espanyolisme. Han omplert de banderes espanyoles les cinc places on aquesta tarda ha convocat una acció el Tsunami Democràtic. Mitjançant un vídeo posterior han reivindicat l’acció. 

Es tracta de la plaça del Pi, a Ca n’Oriac, la plaça del Mestre Planas, a l’Eixample, la plaça de La Creu Alta, la plaça sense nom a l’entrada de l’estació de tren al barri de Gràcia que l’independentisme coneix com a Mur de la Llibertat i la plaça del doctor Robert, on aquesta tarda de sis a vuit hi ha previstes activitats culturals convocades (més info: ‘Tsunami convoca accions el dia de reflexió a Sabadell‘).

El grup Somos Resistencia ha penjat desenes de banderes d’Espanya als fanals d’aquestes cinc places. És el mateix grup que va convocar una concentració a les portes de la comissaria de la Policia Nacional de Sabadell, 48 hores després d’una manifestació independentista que va acabar amb forts aldarulls. El grup ha reivindicat la penjada de fotos amb la bandera d’Espanya en un vídeo de Twitter difòs pel compte Els Trabucaires, que es presenta com una “brigada de neteja” amb la missió de “netejar la propaganda política dels espais públics”.

Foto portada: banderes a la plaça del Mestre Planas. Autor: David B.