Foto portada: sortida de la Women Race. Autor: David B.

Marea rosa a l’Eix Macià

La Women Race 2018 ha batut rècords a Sabadell. La cursa patrocinada pel Corte Inglés fa dies que va tancar inscripcions un cop va arribar a les 2.000 inscrites en la seva quarta edició. Aquest diumenge la cursa ha recorregut els principals carrers de la ciutat amb un marcat caràcter festiu però també solidari. 

Els beneficis de la cursa van dirigits a Oncolliga, que ofereix atenció des de diverses vessants a les persones amb càncer i el seu entorn. La prova s’ha celebrat aquest any a l’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama, però l’any vinent tornarà a fer-se a la primavera, coincidint amb la Festa de l’Esport de Sabadell.

Foto portada: sortida de la Women Race. Autor: David B.
Sortida de la Women Race. Autor: David B.

2.000 inscrits, la majoria dones, han pres la sortida, a l’Eix Macià a les 9.30 hores del matí. La guanyadora de la cursa, Núria Martínez, ha aturat el cronòmetre en 20 minuts i 38 segons. Segons ha apuntat, Martínez es va apuntar per una amiga i no venia especialment a competir. A partir de Martínez, han anat deixant veure participants a l’arribada, en una cursa festiva i amb molts grups de familiars o amigues.

 

Martínez, la guanyadora de la Women Race 2018. Autor: David B.
Martínez, la guanyadora de la Women Race 2018. Autor: David B.

Un cop superat el topall dels 2.000 participants, l’organització de la cinquena cursa marcarà en les properes setmanes els seus nous objectius. La prova ja té data: el 2 de juny de 2019, dins de la Festa de l’Esport de Sabadell.

Trobareu més fotos a la pàgina de Facebook de iSabadell, i també al nostre perfil de Flickr

Foto portada: sortida de la Women Race, a l’Eix Macià. Autor: David B.