Mescla't

Arriba la quarta edició del Mescla’t

  • Serà una festa a favor de la convivència, la solidaritat i la inclusió social.
  • La darrera edició innova amb una zona gastronòmica especial.

Sabadell acollirà la IV edició del Programa Mescla’t el pròxim 6 d’octubre amb l’objectiu de mostrar el seu compromís amb la riquesa i convivència d’ètnies. La Regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, convida a tots els sabadellencs a participar en les diferents activitats que es realitzaran a la plaça Doctor Robert, el Racó del Campanar i a la zona de carpes.

Les animacions començaran el pròxim 24 de setembre amb una exposició fotogràfica al Centre Cívic Can Rull i conclouran amb un concert d’Animal el dissabte 6 d’octubre a les 22:30 hores.  Durant aquestes dues setmanes se celebraran múltiples activitats en diferents punts de la ciutat:  col·loquis, concerts, tallers, danses, espectacles, recitals, jocs infantils i moltes més. Com a novetat d’enguany, el dia principal de la festa s’obrirà una zona gastronòmica per mostrar la diversitat ètnica que conviu a Sabadell.

Míriam Ferràndiz a la presentació de la quarta edició de Mescla't. Autor: David B.
Míriam Ferràndiz a la presentació de la quarta edició del Mescla’t. Autor: David B.

Ferràndiz assegura que el programa Mescla’t vetlla per “donar veu i difondre el treball de les més de 50 entitats que col·laboren per mantenir la justícia social a la ciutat”. D’aquesta cinquantena d’associacions, la Fundació MAIN i Moviment Ecumènic de Sabadell han assistit a la presentació de la quarta edició de Mescla’t.
“Hem proposat diferents activitats per tal que la gent conegui els projectes que desenvolupem al llarg del temps. De les tres sessions de treball que hem fet, aquesta n’és l’última”, explicaca Yassely Piedra, una de les vocals de MAIN. Altrament, Antoni Ibàñez, un dels col·laboradors del Moviment Ecumènic, ha conclòs que “el diàleg és fonamental per la convivència”.

Foto portada: una imatge de l’edició del Mescla’t. Autor: David B.