Foto portada: imatge virtual del projecte guanyador. Autor: cedida.

Aturat el projecte de millora urbana després del soterrament de FGC

El projecte guanyador de les obres per urbanitzar l’espai entre el Passeig de Can Feu i l’aparcament de l’estació dels FGC Can Feu-Gràcia ha quedat aturat pel recurs d’un dels sis finalistes del concurs en contra del veredicte del jurat.

Segons ha avançat Ràdio Sabadell, el projecte guanyador, sota el títol Teixint els barris, d’EFA Arquitectes (Eduard Fenoy i Associats), un estudi d’arquitectura sabadellenc situat al carrer de Calderón, haurà d’esperar que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que depèn de la Generalitat de Catalunya, accepti o no el recurs d’un dels finalistes.

La proposta Teixint els barris inclou pèrgoles des del Passeig de Can Feu fins a l’estació Can Feu – Gràcia dels FGC, preveu l’enderrocament del pont de vianants al costat de la Rambla d’Ibèria, serà substituït per una plaça. El nou espai evitarà les línies rectes per convertir-se en un “itinerari verd”, amb arbres a les vores i arbusts damunt la llosa. Tindrà diverses àrees de jocs infantils i pretén que sigui un passeig fàcil de creuar de forma transversal per “cosir els dos costats de l’antiga via”, entre altres millores.

Foto portada: imatge virtual del projecte guanyador. Autor: cedida.