Foto portada: activitat de l'Escola Animal, projecte sortit del Construint Ciutat 2018 per l'Associació Animalista Libera. Autor: M.Tornel.

Aproven la convocatòria de subvencions per les activitats del Ciutat i Escola

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns la convocatòria de les subvencions adreçades als centres educatius per facilitar la participació a les activitats del programa Ciutat i Escola. La presentació de les sol·licituds serà a partir del 12 de setembre i fins al dia 26.

Els ajuts sumaran un total de 31.200 euros amb la voluntat que tots els centres públics de primària i secundària i els centres d’educació especial tinguin garantit l’accés a un mínim d’activitats amb cost o puguin fer front a despeses de transport relacionades amb les propostes. El fons al qual podrà accedir cada centre s’estableix atenent el nivell socioeconòmic de les diferents escoles i instituts i, en segon terme, en funció del nombre d’alumnes. Aquest curs 2019-2020 el programa Ciutat i Escola oferirà prop de 400 activitats, repartides en diferents àmbits.

Educació en el lleure infantil

La Junta ha aprovat avui, així mateix, destinar un fons de 50.110 euros per donar suport als programes d’activitats de lleure que es porten a terme als esplais i entitats de lleure per a infants de fins a 16 anys i també a les activitats vinculades a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius de les entitats i que tinguin el reconeixement de la Federació d’Entitats d’Esplais.

Un total de 45.385 euros es destinaran a esplais i entitats de lleure que organitzin activitats de forma continuada durant el curs escolar, 3.725 euros a les entitats de lleure que tenen el reconeixement de federacions d’esplais i 1.00o euros a les entitats que celebrin el 25è, 50è o 75è aniversari.

Foto portada: una de les activitats del Ciutat i Escola. Autor: M. Tornel.