Foto portada: l'escola Sant Julià. Foto via gencat.

Demanen una segona línia de P3 per a l’escola Sant Julià

L’Associació de Mares i Pares Alumnes de l’escola Sant Julià i la direcció de l’escola de la zona nord reclamen una segona línia de P3. Vuit famílies s’han quedat sense plaça el curs vinent. Seran reubicats en altres centres de la zona escolar si no s’amplia el número de línies. 

De moment, els vuit alumnes que han escollit l’escola Sant Julià en primera opció i han quedat sense plaça seran reubicats en altres escoles de la mateixa zona educativa. Però l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes i la direcció del centre no es resignen i cadascú per la seva via demanen una segona línia de cara a curs vinent.
Segons ha assegurat Serveis Territorials d’Ensenyament a Ràdio Sabadell, de moment no es plantegen aquesta opció perquè la resta de centres tenen places lliures.

Cs demana al govern municipal que actuï

Per la seva part, el grup municipal de Ciutadans demana al govern municipal que pressioni per aconseguir la segona línia. El regidor Adrián Hernández ha anunciat que el seu grup parlamentari demanarà l’ampliació a la Generalitat a través d’una proposta de resolució. Hernández recorda que el govern municipal ha difós aquest any una campanya per promocionar l’escola de proximitat, ‘Estima l’escola del barri’. Ara demanen “coherència” i que “demostrin les seves accions amb fets i solucionin el problema”.

Foto portada: l’escola Sant Julià. Foto via gencat.