Foto portada: un moment de l'espectacle 'Dreams', aquesta tarda. Autor: David B.

Espectacular La Fura dels Baus

Espectacular xarxa humana de 40 metres d’altura formada per persones de la Fundació Privada Atendis i coordinada per la Fura dels Baus. L’espectacle Dreams ha omplert aquest dissabte la plaça del doctor Robert en el marc del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. 

L’activitat ha estat pel membre de La Fura dels Baus Pere Tantiñá i duta a la pràctica per voluntaris de la Fundació Atendis, que atèn persones amb gran discapacitat intel·lectual. I ha permès veure a Sabadell el projecte Dreams, una xarxa humana penjada a gran alçada amb membres de l’entitat ballant una coreografia.

L’espectacle ha resultat espectacular, com mostren les imatges recollides, amb un panell de persones penjades i vestides de blanc, tot simbolitzant la superació, cooperació i les connexions humanes. Molta gent treballant en la mateixa direcció acaba fent un gran equip, ve a ser la idea.

Dreams s’ha dut a terme diverses vegades anteriorment, mai a Sabadell. Per exemple, la xarxa ja es va fer per la Festa Major de Sant Cugat, el festival TNT de dansa a Terrassa, per celebrar el cinquantè aniversari de l’entitat Sant Tomàs de Vic o amb 42 treballadors de La Fageda.

Foto portada: un moment de l’espectacle Dreams, aquesta tarda. Autor: David B.