Torna la Festa Gran

La Festa Gran torna a Sabadell entre els dies 21 i 27 de maig. L’Ajuntament manté que la voluntat és tenir un espai de reconeixement a les persones grans de la ciutat. 

La festa començarà amb una rebuda institucional a les entitats que hi col·laboren, a la sala de plens. Serà el 21 de maig al migdia. L’acte central serà la representació de l’obra de teatre Ai, carai! per part de l’Associació Artística Encert, el dia 23 de maig a les 19 hores. “Aquest és el moment perquè s’engresquin i comencin a gaudir d’un gran ventall d’activitats, ja que la Festa Gran ofereix temps per a la reflexió, per xerrar, per la música, per al teatre”, assegura el regidor de Cicles de Vida, Miquel Soler.
Entremig, activitats com la cantada de corals dels casals i entitats de gent gran, una mostra de manualitats, ballada de sardanes, la projeccció del documental Dones grans a Sabadell, una mostra de tai-txi i ioga en cadira o la conferència del filòsof Francesc Torralba. Les entitats de gen gran faran també una desfilada de vestits de costura i paper i una mostra d’activitats d’entitats. També hi haurà una mostra interactiva al Mercat de Sant Joan, el 25 de maig, amb tallers de robòtica i tecnologia.

Ball de cloenda

La Festa Gran es tancarà el 27 de maig a les 17.30 hores a la plaça del doctor Robert amb el tradicional ball de cloenda, a càrrec de l’orquestra Zumba Show. Hi haurà coca i cava.

Més info: ‘Programa de la Festa Gran‘.

Foto portada: gent gran, al centre cívic de Can Llong. Autor: J.d.A.