La Bassa. Autor: Ajuntament de Sabadell

La Bassa bat rècord d’afluència aquest estiu

  • Les últimes reformes de La Bassa han impulsat l’índex d’afluència, fins a arribar als 119.986 banyistes.
  • Ja han començat els treballs de millores per incorporar a la pròxima temporada un espai dedicat a l’oci nocturn. 

La regidora d’esports, Marisol Martínez, ha destacat l’èxit absolut de La Bassa i les quatre piscines municipals durant aquest estiu. La primera ha aconseguit el seu rècord històric mentre que les quatre restants han registrat la segona millor xifra després del 2016. 

Martínez ha assegurat que les novetats d’aquest estiu, especialment la inauguració dels dos tobogans, la zona de jocs infantils i la carpa-restaurant, han convertit La Bassa en un “espai òptim per passar un dia en família”. A més, “l’interès per aquesta zona aquàtica no només s’ha mantingut, sinó que ha augmentat després d’haver estat tancada durant un any”.

Novetats 2018

La virtualització de La Bassa també els ha aportat bones repercussions. Segons les dades que ha exposat la regidora en la roda de premsa d’aquest dijous, el nou web de La Bassa ha registrat 32.000 visites úniques, mentre que el de les piscines públiques n’han assolit 127.598, el 74’5 per cent han estat per comprar entrades.

Valoració piscines. Autor: David B.
Martínez fent balanç de les piscines. Autor: David B.

La línia d’autobús que arriba fins a La Bassa també ha reeixit durant la temporada d’estiu d’aquest any. Segons els registres d’aquest nou servei, 157 usuaris n’han fet ús cada dia.

Millores al 2019

Tot i l’èxit d’aquest estiu, Martínez ha reconegut que han de treballar en alguns punts de cara a l’any vinent. Per una banda, treballaran en el sistema de vasos de compensació i en l’Illa i els Ponts de La Bassa, i amb això, possiblement, quedaria totalment acabada. Per l’altra, la regidora ha confirmat que “la pròxima inversió potent anirà destinada a incorporar la primera depuradora de sal, un sistema més ecològic, a la piscina de Ca n’Oriac.

Foto portada: La Bassa. Autor: David B.