Obertura de la Bassa. Autor: David B.

La Bassa obre portes sense els nous tobogans

Aquest dimecres l’equipament municipal de La Bassa de Sant Oleguer ha obert les seves portes amb dos nous tobogans que s’estrenaran el proper dissabte i un nou servei d’autobús que ha començat avui el servei.

Les piscines Olímpia, Can Marcet, Ca n’Oriac i de Campoamor van obrir les seves portes al bany el passat divendres 15 de juny, a la que se suma l’obertura de La Bassa d’aquest dimecres. Les piscines municipals estaran obertes fins el dia 7 de setembre en horari de 10 del matí a les 19:30 hores i les piscines Olímpia i Campoamor allargaran la temporada fins passada la Festa Major, el dia 11 de setembre.

Inici del servei. Autor: David B
Inici del servei de la línia 15. Autor: David B

Aquest any, La Bassa que va reobrir portes la passada temporada després d’unes obres de remodelació i de seguretat, comptarà amb dos nous tobogans a partir d’aquet dissabte. El de color blau té 60 metres de llargada i el taronja de 61 metres de llargada està parcialment cobert per permetre un ‘looping’ en la part superior. Els tobogans han tingut un cost de gairebé 400.000 euros.
Una altra de les novetats son dues pàgines web per poder comprar entrades online, tant la pròpia de La Bassa com una altra de nova, Sabadell Piscines.

Autobús fins La Bassa

Aquest dimecres ha entrat en funcionament la nova línia de transport, la L15, que anirà des del Centre i la zona esportiva de Sant Oleguer. La nova línia estarà en servei fins el dia 7 de setembre amb una freqüència de 30 minuts des de les  8:30 hores a 20:30 hores. (Més info: El bus arribarà a les portes de La Bassa‘).

Foto portada: joves jugant en un inflable a la piscina, aquest dimecres. Autor: David B.