Sortida d'un tren, a Sabadell Nord. Autor: J.d.A.

La línia Barcelona-Vallès contribueix als resultats històrics dels FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tanca el 2018 amb un èxit històric de viatgers. La perllongació dels FGC de Sabadell, el 2017, i el corresponent augment de viatgers a les línies S1 i S2 han afavorit aquest rècord.

Les línies metropolitanes, Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, han tancat l’any amb un total de 87,15 milions de validacions, un 3,3 per cent més que el 2017, segons les dades proporcionades per FGC. La línia Barcelona-Vallès ha registrat més de 64 milions de viatges el 2018. La perllongació que es va fer l’any anterior, el 2017, en la S1 i la S2 ha estat un element de millora en la mobilitat interna dels municipis, fet que ha aportat més viatgers a les línies.

La línia Llobregat-Anoia també tendeix a un increment del 3,3 per cent respecte al 2017, però el nombre de validacions arriba fins als 23 milions. Amb la mirada sobre l’any 2019, FGC confirma que vetllarà per oferir una mobilitat eficient, puntual i fiable. Altrament, seguirà lluitant contra el canvi climàtic i per la millora de la qualitat de l’aire.

Foto portada: sortida d’un tren, a Sabadell Nord. Autor: J.d.A.