La PAH ocupa una oficina de Caixabank

Vàries desenes de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) han ocupat la oficina de Caixabank del carrer Tres Creus, tocant la Gran Via, per demanar que s’aturi un imminent desnonament previst per aquest dimecres.

Els membres de la PAH han donat suport mitjançant aquesta acció a Santi Querol, que està previst sigui desnonat el proper dimecres de l’habitatge del barri de la Creu Alta que va adquirir l’any 2008. Querol explica que “l’habitatge el va comprar a través de Barclays, després ho va agafar Caixabank i actualment la resposta d’aquesta entitat bancària és que l’ha venut a un ‘fons voltor’ i que ja no hi poden fer res”. Querol assegura que “tenia aplicat el Reial Decret i la meva advocada va presentar la documentació per renovar-lo i he anat cada dia als jutjats i encara no he obtingut resposta. Per això hem fet aquesta acció, per aturar-lo”.
Els membres de la PAH, després d’ocupar la oficina del carrer Tres Creus, han intentat ocupar l’oficina del Passeig, on s’han trobat amb les portes tancades.

Foto portada: exterior de l’oficina ocupada. Autor: David B.