Foto portada: Laura Rosel. Autor: TV3.

La sabadellenca Laura Rosel, nova presentadora del ‘FAQS’

Preguntes Freqüents (FAQS) torna a la graella de TV3 aquest dissabte amb la sabadellenca Laura Rosel com a nova presentadora, que pren el relleu del també sabadellenc Ricard Ustrell, que va deixar el programa a finals de desembre.

El programa mantindrà el format que va aconseguir el lideratge els dissabtes a la nit, amb 400.000 espectadors de mitjana i un 18,5 per cent de quota de pantalla, essent líder de la franja tots els dissabtes.

El programa continuarà jugant amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment per respondre la pregunta política feta amb més freqüència durant els dies previs i incorporant tots els girs argumentals i els nous personatges de darrera hora.

Laura Rosel és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha treballat a ràdio i televisió com a conductora d’informatius i programes d’entreteniment. Ha format part dels equips de 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell. Recentment ha presentat el programa d’actualitat 8 al dia juntament amb Jordi Armenteras, combinant informació, debats i tertúlies. Anteriorment, ha estat editora de l’informatiu diari 14/15 a RAC 1, així com dels programes diaris Notícies matí i Notícies migdia a Ràdio Sabadell.
A les xarxes socials, ‘FAQS’ té 23.700 seguidors a Twitter i 5.512 seguidors a Facebook. Ha estat el segon programa de TV3 més comentat durant el seu període d’emissió. Segons dades de Kantar Media, també ha estat 13 de les 15 setmanes en el top 10 de programes més comentats de la setmana a Espanya.

Foto portada: Laura Rosel. Autor: TV3.