Merinals. Autor: David B.

Tres mesos per reparar 45 fonts

Després de presentar el pla per renovar les àrees de jocs infantils, i un dia abans de presentar un pla per reparar l’asfalt d’alguns carrers, l’Ajuntament ha fet públic aquest dimecres que en els propers mesos es repararan 45 fonts d’aigua de la ciutat. 

El termini d’execució de les obres serà d’entre dos i tres mesos. Els treballs s’han adjudicat recentment. La degradació de les fonts d’aigua ha estat una queixa constant de la ciutadania de la majoria de barris de la ciutat des de fa anys.

“No és admissible que l’administració públic hagi tingut abandonades tantes fonts i durant tant de temps”, assegura el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, presentant el pla.

En els propers mesos, l’empresa Urbe SBD repararà 45 fonts a la ciutat. El preu és de prop de 63.000 euros. Hi ha tres tipus de reparacions. En el primer bloc, es desembusaran fonts i els embornals propers. En el segon bloc es retiraran les fonts obsoletes i se’n col·locaran de noves. I finalment s’arreglarà el conducte de l’alimentació d’aigua.

Foto portada: una font que no funciona al barri dels Merinals des de fa anys. Autor: David B.