Ambaixador reial. Autor: David B.

L’Ambaixador Reial demana als sabadellencs més “honestedat, solidaritat i responsabilitat”

L’Ambaixador de Ses Majestats els Reis d’Orient ha arribat aquest dia de Sant Esteve, després d’un llarg viatge, puntual a la seva trobada anual amb els nens i nenes de Sabadell.

Aquest any, l’Ambaixador Reial ha arribat a la plaça doctor Robert en un autobús històric de la TUS acompanyat dels set carters reials que l’ajudaran a recollir les cartes de tots els nens als diversos barris de la ciutat.

El representant de Ses Majestats els Reis d’Orient ha estat rebut per l’alcalde de la ciutat, Maties Serracant, per diversos regidors de l’Ajuntament i presidents de diferents associacions de comerciants de la ciutat.

L’Ambaixador ha agraït un any més la “magnífica rebuda” dels sabadellencs, ha assegurat “tenir moltes ganes d’estar una altra vegada amb tots vosaltres” i ha recordat que “és molt important portar-se bé”.

Per tots aquells desitjos que encara no s’han fet realitat us demano paciència i que no perdeu l’esperança. S’ha de ser positiu i donar tot el millor de nosaltres. Només si donem el millor podem esperar el millor”.

El representat de Ses Majestats ha manifestat que el viatge des de terres llunyanes “ha estat molt llarg i he vist coses que no s’acaben de resoldre. Segueixo veient persones fugint dels horrors de la guerra i de situacions inimaginables i m’espanta que en les vostres terres no hi trobin acollida ni comprensió”.

L’Ambaixador Reial ha demanat als sabadellencs que “sigueu persones honestes, solidaries, responsables i acollidores”, i ha afegit que “eduqueu als vostres fills en els valors de la solidaritat, l’honestedat i responsabilitat”.

Foto portada: l’Ambaixador Reial dirigint-se als infants. Autor: David B.