Êthos, inauguració de la seu

L’associació Êthos estrena nova seu a la Serra d’en Camaró

L’Entitat ha inaugurat de forma oficial la seva nova seu, cedida per l’ajuntament de Sabadell, per ajudar a persones amb addiccions mitjançant programes de rehabilitació i reinserció social.

Aquest dissabte, els membres de l’associació Êthos han vestit les seves millors gales per a la inauguració de nova seu i del seu Centre de Dia en una jornada de portes obertes a la ciutat. Els membres de l’entitat, juntament amb els voluntaris, han rehabilitat els diferents espais de la nova seu que es troba al carrer Frederic Mistral de Sabadell.

La inauguració de la nova seu ha comptat amb la presència del president d’Êthos, Florentino Merino, el diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació, Josep Oliva, l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, el Síndic de Sabadell, Josep Escartín i regidors de l’ajuntament de Sabadell i membres d’entitats, socis, tècnics i voluntaris.

Êthos, inauguració de la seu
Parlament del president d’Êthos en la inauguració de la nova seu. Autor: David B.

El president d’Êthos, Florentino Merino, ha lloat el gran treball que desenvolupen diariament els membres i voluntaris de l’entitat.

És un dia molt especial per nosaltres, perquè hem aconseguit un dels objectius que ens havíem marcat, tenir una seu digna on poder rebre als pacients i les seves famílies en les millors condicions possibles”, ha manifestat Merino.

L’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, ha assegurat que “en aquests moments de crisi els col·lectius en risc d’exclusió social poden veure desateses les seves necessitats i no podem permetre que ningú en quedi fóra, hem de garantir la inclusió a la societat de qualsevol col·lectiu de risc”.

En la jornada de portes obertes s’ha convidat a tot el veïnat a visitar les dependències de l’entitat i interaccionar amb els usuaris, famílies, voluntaris i tècnics, per conèixer de primera mà la problemàtica dels usuaris de l’entitat.  Els Clowns d’Êthos, que pertanyen al grup de Conscienciació Social, han estat els encarregats de cloure la jornada de portes obertes.

Foto portada: Un moment de la inauguració de la seu d’Êthos. Autor: David B.