Foto portada: La Bassa, aquest divendres. Autor: David B.

Les piscines obriran divendres, excepte la Bassa

La temporada estiuenca d’obertura de les piscines municipals de Sabadell començarà aquest divendres a les piscines de Ca n’Oriac, Can Marcet, Olímpia i Campoamor, excepte la Bassa, que no obrirà fins el dimecres 19 de juny.   

Les piscines de Ca n’Oriac i Can Marcet, al barri de Gràcia, estaran obertes de dilluns a diumenge de 10 a 19:30 hores i fins al 6 de setembre; i les piscines de Campoamor i Olímpia, fins a l’11 de setembre en el mateix horari. Per la seva banda, la Bassa obrirà portes uns dies més tard, el 19 de juny, i romandrà oberta fins a l’1 de setembre.

Ampliació de l’horari de bus

A partir del 19 de juny i fins al 1 de setembre, en el període d’obertura de la Bassa, la línia d’autobús urbà L15 ampliarà l’horari del servei durant més hores i també dies, ja que funcionarà els festius amb la denominació F15. La línia tindrà una freqüència de 30 minuts de 8:30 hores a 20:30 hores tots els dies de la setmana i un recorregut circular, amb inici i fi a la parada de la Bassa – Anella Esportiva. El primer autobús del matí arribarà a la Bassa 60 minuts abans que obri (donant servei als casals que arriben uns 45 minuts abans de l’obertura) i l’última expedició sortirà a les 8 del vespre, 30 minuts després que tanqui.

Foto portada: aspecte de la Bassa en la passada temporada. Autor: David B.